Laatste reviews van onze aannemers
1 december 2023
Loodgieters Kwartier
10

Een frustrerende week met het verbouwen van ons huis gehad, van alles moet vernieuwd worden voor de verkoop. Allerlei kwaaltjes naar boven komen drijven. Yassin heeft me geholpen de oude leidingen te vervangen en heeft ook de dakpannen gerepareerd. Klasse gewerkt, heeft verstand van z'n vak

28 november 2023
Loodgieters Kwartier
10

Het vinden van een goede dakdekker is moeilijker dan ik dacht. Na een aantal keer opvragen van een duidelijk kostenplaatje, doen ze er allemaal zo ontzettend moeilijk over. Gelukkig uiteindelijk hier uitgekomen, gewoon een duidelijke en heldere prijs kunnen afspreken en uitstekend, snel werk geleverd

27 november 2023
Loodgieters Kwartier
10

Ab was naar ons gestuurd naar onze woning. Hij heeft enkele lekkende leidingen gerepareerd en een nieuwe kraan gezet. Ook wat versteviging geplaatst bij de vaatwasser. Ik ben zeker tevreden, weer een zorg minder

21 november 2023
All-in Dakonderhoud B.V.
8

Prettig te woord gestaan, uiteindelijk niet ingehuurd maar wel meegedacht met wat voor ons de oplossing zou zijn bij verbetering van ons dak.

21 november 2023
Loodgieters Kwartier
10

Ik belde rond 09.30 vanwege onze verstopte toiletten in de kantine. Fouad was erg behulpzaam en vriendelijk. Zijn collega's waren binnen een uurtje al bij ons op de stoep. En een halfuurtje verder was het al opgelost, alles ontstopt en netjes achter gelaten. Daarnaast viel de rekening ook reuze mee, prima gasten zijn het.

16 november 2023
Loodgieters Kwartier
10

Mijn man heeft een afspraak hier gemaakt voor het repareren van de dakgoot. Ze zijn de hele tijd vriendelijk geweest naar mij en onze kinderen in huis, alles was snel gemaakt. En we kregen ook nog eens handige tips mee voor de opstalverzekering. Heel blij mee

6 november 2023
Loodgieters Kwartier
10

Onze badkamer is door Loodgieterskwartier gerenoveerd; bad & douchecabine eruit en inloopdouche met een 2e WC geplaatst . Het contact met Fouad verliep erg soepel en hij was altijd aanspreekbaar als we vragen hadden. Zoals met elke grote klus liep niet alles op rolletjes, maar deze zaken werden snel en professioneel opgepakt door Fouad en zijn team. De verbouwing is naar volle tevredenheid afgerond. Vooral complimenten voor het tegelwerk.

3 november 2023
Loodgieters Kwartier
10

Yassin was er sneller dan ik had verwacht. Gelukkig waren hij en z'n collega geduldig, aangezien ik op moment van hun arriveren even de deur uit was. Toen ik terug was hebben ze de verstopping in de badkamer snel en tijdig verholpen.

31 oktober 2023
Loodgieters Kwartier
10

Gebeld voor reparatie van ons dak, de panelen waren al erg oud. Er zat veel vocht en schimmel tussen en het lekte behoorlijk. Gelukkig hebben ze het kunnen regelen, het ziet er nu weer goed uit.

27 oktober 2023
Loodgieters Kwartier
10

Voor een woning taxatie moesten we snel ons dak laten repareren. Fouad kon ons snel helpen. Het dak en lekkages zijn gerepareerd en gecorrigeerd. Heeft ons netjes alle voor en na foto's laten zien, zag er zeer goed uit

23 oktober 2023
Loodgieters Kwartier
10

Platte dak vervangen en geïsoleerd, zadeldak op aanraden niet vervangen in tegenstelling tot het advies wat naar voren kwam bij andere offertes.Was helemaal niet nodig en werd ook duidelijk uitgelegd waarom dit het geval is. Vervanging van de zinken dakgoot en uitvoerige renovatie van dakkapel . Vervanging zinkwerk, lood en bijbehorende werkzaamheden.Verschillende schilderwerkzaamheden aan het hout aan de buitenkant. Altijd meedenkend over oplossingen en zeker niet met het oog op eigenbelang/ winst. Alles volgens afspraak verlopen en verassend snel klaar.

19 oktober 2023
Loodgieters Kwartier
10

We hadden enorme spoed vanwege ons dak dat aan het lekken was, gelukkig kon Fouad er snel bij zijn. Ze hebben vervolgens meteen het hele dak gerepareerd, waarbij er meerdere delen aan blijkbaar aan vervanging toe waren. Ze hebben de klus vrij snel geklaard. Dat allemaal voor een mooi prijsje

11 augustus 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Super bedrijf

11 augustus 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Na daklekkage 2 weken geleden s'avonds contact gehad met Jamie. Uitgelegd wat het probleem was. Volgende dag wezen kijken en prijs afspraak gemaakt. Week later 4 jongens voor de deur,leuke en betrouwbare jongens die weten wat er moet gebeuren. Top. En prima werk afgeleverd. 2 daken in 1 dag gelegd.als je een nw dak moet dan zou ik zeggen niet nadenken maar dakcentrum Wolvega bellen.

8 augustus 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Reparatie dak vanwege stormschade. Goede communicatie, netjes en snel opgelost!

7 augustus 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Wij zijn weer blijde Zwollenaren,een prima team wat voor ons een lekkend dak snel,vakkundig vaneen nieuw bitumen dak hebben voorzien.Na gereedkomen werden we gebeld of wij tevreden zijn.En...dat zijn we,mochten we in de toekomst dakbedekking nodig zijn, dan rest één ding:Bellen naar Dakcentrum Wolvega!!

6 augustus 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Wij hadden lekkage op onze dakkapel, na een telefoontje stonden binnen een kwartier de heren van Dakcentrum Wolvega al voor de deur, na een goed advies is het probleem gelijk aangepakt.

2 augustus 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10
1 augustus 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10
25 juli 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Fijn contact, snel geregeld (ook met de ernst van ons dak, heel fijn!), gezellige mannen. Kortom, top! 💪🏼

13 juli 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Snel , betrouwbaar en no nonsense.

12 juli 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Dakcentrum Wolvega gevraagd om goede informatie m.b.t. renovatie/schoorsteen/gevels en dergelijke. Geven aan wat zij voor je kunnen betekenen en verwijzen ook door naar andere bedrijven die meer verstand hebben met betrekking tot schoorstenen, gevels en dergelijke. Prijs kwaliteit is in verhouding.

10 juli 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Super snel en vakkundig geholpen met schade aan ons dak!

7 juli 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
10

Snel en professioneel, vakmanschap!Wij zijn rond-om tevreden over onze nieuwe dakbedekking en boeidelen alles afgewerkt met prachtige daktrim!

2 juli 2023
Dakcentrum Wolvega B.V.
8

Contact is snel gemaakt en op alle vragen krijg je een duidelijk en helder antwoord.

Onze aannemers krijgen een 9.4! (228 reviews)

Aanbouw schuur plaatsen?

Onze aannemers staan voor u klaar!

Gratis een offerte voor aanbouw schuur plaatsen?

U krijgt gegarandeerd tijdens kantooruren binnen één uur een reactie!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Snel een aannemer nodig?

Vraag direct een gratis offerte aan!

Of bel vrijblijvend 085 106 1709

Uw voordelen op een rij

Enkel geverifieerde aannemers
Onze aannemers zijn snel beschikbaar
Vrijblijvend bellen of een offerte aanvragen
Binnen één uur reactie op uw aanvraag *
Bespaar tijd met deze gratis service

* Op werkdagen tussen 09:00 - 17:00

Op zoek naar iets anders?

Over aanbouw schuur plaatsen

Een aanbouw is de mogelijkheid bij uitstek om meer ruimte bij je huis te krijgen. Wanneer je het gevoel hebt dat je te klein behuisd bent is het goed om deze optie te overwegen.

Handige keurmerken

Wanneer u een Aannemer inschakelt kan het handig zijn te controleren of ze over een of meerdere van deze keurmerken beschikken:

Logo van Bouwgarant
Logo van Keurmerk Kwaliteitsvakman
Logo van VGO-keur
Logo van KOMO
Logo van Afbouwkeur
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van SWK
Logo van Woningborg
Logo van VMRG Keurmerk
Logo van NOM Keur
Logo van DUBO Keur
Logo van SKG - IKOB: BKB
Logo van NaturePlus
Logo van DIBt
Logo van Kiwa
Logo van Keurmerk ConsuBeter
Logo van GroenGedaan!
Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!